Значення татуювання терновий вінок - Альянс, Киев

Значення татуювання терновий вінок

татуювання терновий вінокТатуювання бувають просто красивою прикрасою на шкірі, а бувають дуже серйозними і глибокими символами. Деякі ідеї настільки символічні, що далеко не кожен наважиться нанести таке на свою шкіру. Наприклад, дуже серйозне значення татуювання терновий вінок.

Образ вінка з колючого терну відомий нам всім з історії життя Христа. Звичайно, це важкий символ, що нагадує про страждання, смирення, жертву і мучеництво. Тату у вигляді портрета Ісуса у вінку, або окремо вінка нанесе на шкіру людина віруюча, для якої це дуже серйозний символ, який буде постійно нагадувати про головне.

Значення татуювання терновий вінок уособлює муки Христа, його мучеництво і жертву в ім’я всього людства. Віруючі люди вважають, що Ісус, своєю смертю спокутував гріхи людей. А нагадування про таку подію, у вигляді натільного малюнка, завжди буде нагадувати про необхідність жити праведно, відповідно до заповідей Христа і власної совісті. Звичайно, такий образ буде символом віри, духовної чистоти і впевненості в своїх принципах.

Є ще одне значення такого натільного малюнка Всім нам відома фраза «Через терни до зірок», яку приписують давньоримському філософу Сенекі. Вона означає, що йти до своїх цілей, досягнень і духовного розвитку іноді доводиться через великі труднощі і перешкоди. Таким чином татуювання буде нагадувати про необхідність йти вперед і не здаватися, незважаючи ні на які життєві труднощі. Символ на шкірі буде надихати і давати сил для своїх звершень і досягнень.

Швидше за все таку ідею вибере людина добра і щира. Вона вміє жертвувати собою заради інших людей і прагне до духовності і внутрішньої чистоти. Це доброзичливі і спокійні люди, які хочуть віднайти внутрішню гармонію; вони справедливі і чесні, живуть по совісті і по вірі.

В тому числі, таке тату буде виконувати функцію захисного амулета. Образ, пов’язаний з мучеництвом Христа, буде охороняти свого господаря від будь-якого злого впливу, але тільки якщо він сам буде слідувати совісті і християнським принципам.

Тату у вигляді тернового вінка найчастіше наносять на шкіру окремо і в чорно-білому стриманому варіанті, це оригінально виглядає у вигляді браслета навколо зап’ястя. Ті, хто сміливіше, виконують портрет самого Христа у вінку. Останнім часом в моду входять зухвалі тату з поєднанням релігійної тематики і сучасних образів. Наприклад, дуже помітно виглядає портрет красивої дівчини, в терновому вінку.

Нажмите иконку, чтобы сохранить!

error: Внимание! Контент защищен. СОХРАНИТЕ (СКОПИРУЙТЕ) ССЫЛКУ НА СТРАНИЦУ В СОЦ.СЕТИ, ЗАКЛАДКИ БРАУЗЕРА, ЗАМЕТКИ ВАЙБЕР И ТП...